ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτημα για επίσπευση της έρευνας για τις τηλεφωνικές υποκλοπές υπέβαλε ο πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το πρωί τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο και στη συνάντηση περίπου μίας ώρας, ζήτησε να επιταχυνθεί η έρευνα για τις καταγγελίες του.
Μετά τη συνάντηση, ο κ Ανδρουλάκης δήλωσε :
«Ήρθα σήμερα εδώ, που χτυπά η καρδιά της Δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας, που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών.
Η υπόθεση αυτή δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου. Είναι μια ευρωπαϊκή χώρα κι έχουμε χρέος, -όλο το πολιτικό σύστημα- να μην επιτρέψουμε να εκτεθεί ξανά η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών, εις βάρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων».
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Χαρδαλιάς: Θωρακίζουμε τη χώρα – Εθνική αναγκαιότητα η αυτοδυναμία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Οικονομικών: Οι διατάξεις της ευρωπαϊκής οδηγίας για τον ΦΠΑ ενσωματώθηκαν με τον Τελωνειακό Κώδικα που ψηφίστηκε τον Ιούλιο
- Το Ιράκ σε διαπραγματεύσεις με την Exxon για αποθήκευση πετρελαίου σε Ασία και σε βασικές αγορές
- Ρουμανία: Η κυβέρνηση συνασπισμού επιβίωσε από τέσσερις συνεχόμενες προτάσεις δυσπιστίας
- Άδωνις Γεωργιάδης: Από 1/1/2026 σε πλήρη λειτουργία ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
