ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί μπαίνουν Γάλλοι στην Πειραιώς, η λάμψη Βιοχάλκο, Metlen, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, Alpha, Eurobank, τι συμβαίνει με τα mega ΣΔΙΤ, τα νεύρα του greedy Παντελιάδη, η ήττα του Σαράντη και τα drones της Howden
Αίτημα για επίσπευση της έρευνας για τις τηλεφωνικές υποκλοπές υπέβαλε ο πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το πρωί τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο και στη συνάντηση περίπου μίας ώρας, ζήτησε να επιταχυνθεί η έρευνα για τις καταγγελίες του.
Μετά τη συνάντηση, ο κ Ανδρουλάκης δήλωσε :
«Ήρθα σήμερα εδώ, που χτυπά η καρδιά της Δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας, που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών.
Η υπόθεση αυτή δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου. Είναι μια ευρωπαϊκή χώρα κι έχουμε χρέος, -όλο το πολιτικό σύστημα- να μην επιτρέψουμε να εκτεθεί ξανά η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών, εις βάρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων».
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Χαρδαλιάς: Θωρακίζουμε τη χώρα – Εθνική αναγκαιότητα η αυτοδυναμία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραντεβού στα γουναράδικα Αρη Βελουχιώτη από τα… Lidl
- Το comeback του Αλέξη Τσίπρα με την ΕΛΑΣ και τα 7 στοιχήματα του νέου κόμματος
- Με τα πεπραγμένα Τσίπρα απαντά η κυβέρνηση στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
- Ο Τσίπρας και η… ομοιότητα με τον Ανδρέα, ο υπουργός με το βιβλίο, το ανοιξιάτικο outfit του Άδωνι, η νύχτα των Καραμανλήδων και όταν ο Γιάνης δεν μιλούσε στον Χάρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.