ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρσένιο Ντομίνγκεζ: Η έκκλησή μου είναι να απελευθερωθούν οι 20.000 ναυτικοί επειδή δεν φταίνε – «Δεν υπάρχει ασφαλής διέλευση πουθενά στο Στενό του Ορμούζ »
Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), για την περίοδο 2024 – 25.
Για την απόφαση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο κατά τη χθεσινή διμερή συνάντησή τους στη Λευκωσία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Οι εκλογές για την Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του ΙΜΟ θα πραγματοποιηθούν κατά την 33η Συνέλευση του ΙΜΟ (27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2023).
«Η εν λόγω απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης εντάσσεται, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικό επίπεδο ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Alpha, ETE, Allwyn έστειλαν τον δείκτη στα όρια των 2200 μονάδων, πού πήγαν τα πακέτα της Lavipharm, από το +10% στο -10% η Υ/ΚΝΟΤ
- ΗΠΑ: Απροσδόκητο άλμα της καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Απρίλιο
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Εμίρη του Κατάρ: Ενέργεια και επενδύσει άνω του 1 δισ. ευρώ στο επίκεντρο
- Spotify: Μεγαλύτερη πτώση από το 2022 λόγω πρόβλεψης για τα λειτουργικά κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.