ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντός του εύρους τιμών της μετοχής της Attica Group βρίσκεται το τίμημα εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς σύμφωνα με την έκθεση της Eurobank ως χρηματοοικονομικού συμβούλου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην πολυσέλιδη έκθεση, το προσφερόμενο Αντάλλαγμα του 1,855 Ευρώ ανά μετοχή πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται στο άρθρο 9 παρ. 4 του Νόμου, και βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους αξίας ανά μετοχή.
Σύμφωνα με τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο προκρίνεται ένα εύρος τιμών για τη μετοχή της Εταιρείας €1,60 – €2,08 (αξία συνόλου ιδίων κεφαλαίων Εταιρείας €345 – €449 εκατ.)
Όπως σημειώνει η έκθεση, η Τράπεζα Πειραιώς δεν προτίθεται να επιφέρει αλλαγές στην επιχειρηματική στρατηγική και στους επιχειρηματικούς σκοπούς της Attica Group και προτίθεται να στηρίξει τις επιλογές της διοίκησής της για περαιτέρω ανάπτυξη, μεταξύ άλλων, μέσω της ανακοινωθείσας συγχώνευσης με απορρόφηση της εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρείας με την επωνυμία “Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.” και τον διακριτικό τίτλο “ANEK LINES”.
Δείτε εδώ αναλυτικά την έκθεση
Διαβάστε επίσης:
Reuters: Το ΔΝΤ προχωρά σε δάνειο 15,6 δισ. δολαρίων προς την Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα