ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πεποίθησή του πως «η ελληνική κοινωνία θα επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη της στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη», εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ημερομηνία εκλογών, την Κυριακή 21 Μαΐου, κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.
H ελληνική κοινωνία θα επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη της στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. pic.twitter.com/HW4wGVnmsY
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 28, 2023
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Μπλόκο σε ακτιβιστές που ήθελαν να μπουν στο Παίδων – «Τα νοσοκομεία δεν είναι χώρος για πολιτικό σόου»
- Κοντογεώργης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι ισχυρή, μπορεί να συζητά με την Τουρκία και να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα
- Χρίστος Δήμας: Οδικοί κόμβοι Σκαραμαγκά, Μεταμόρφωσης και Γραμμή 4 του Μετρό στο επίκεντρο του σχεδιασμού
- Τανισκίδης – Κυπαρίσσης: Το δίδυμο που απογείωσε την Optima
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.