ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απολογείται σήμερα ο συμβασιούχος σταθμάρχης, ενώ αύριο Τρίτη 28/03 θα απολογηθεί ο δεύτερος σταθμάρχης που ήταν βάρδια το απόγευμα πριν από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.
Οι δύο σταθμάρχες ζήτησαν και πήραν από τον εφέτη ανακριτή την Παρασκευή 24 Μαρτίου, νέα προθεσμία, για να απολογηθούν σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη.
Αυτή την εβδομάρα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας.
Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Έως 22 βαθμούς ο υδράργυρος – Βροχές μετά το μεσημέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.