Το 8ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece έρχεται αύριο, Παρασκευή, στις 21:45 στον ΑΝΤ1 με νέες επιχειρηματικές ιδέες και επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ.
Οι Έλληνες Dragons έχουν μέχρι στιγμής επενδύσει συνολικά προσωπικά κεφάλαια ύψους 865.000€.
Στο νέο επεισόδιο, ένας πατέρας μαζί με τον γιο του, έχοντας την ανάγκη να λύσουν ένα προσωπικό τους πρόβλημα, έφτιαξαν ένα προϊόν που φιλοδοξούν να βάλουν σε κάθε σπίτι και ξενοδοχείο.
Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια ερωτεύτηκε την Ελλάδα και αποφάσισε να μείνει εδώ για πάντα. Για το Dragons’ Den ταξίδεψε από την Τζια με την ελπίδα να «γλυκάνει» τους Dragons με ένα καινοτόμο προϊόν που παράγει με τη βοήθεια των ντόπιων.
Δύο επιχειρηματίες θέλουν να εξελίξουν μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του Έλληνα. Θα υπάρξει μια βελούδινη συνεργασία;
Τρεις 20χρονοι συνεργάτες και φίλοι με αγάπη για την τεχνολογία παρουσιάζουν με ωριμότητα το «δημιούργημά» τους. Θα καταφέρουν να πάρουν επένδυση από τους DRAGONS;
Μια επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η αισθητική των προϊόντων της και οι πωλήσεις της τα κάνουν να διαφέρουν από αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς. Θα καταφέρει να πείσει τους Έλληνες επενδυτές;
Ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για να λύνει τα χέρια των χρηστών του, θα προβληματίσει τους Dragons. Θα καταφέρει να τους πείσει να επενδύσουν;
Μια φιλόδοξη επιχειρηματίας αναζητά τον Dragon που θα μοιράζεται το όραμα και τις αξίες της ώστε μαζί να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται οι γυναίκες.
Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις και στρατηγικές συμφωνίες, και πόσοι θα αποχωρήσουν προβληματισμένοι για το μέλλον της εταιρείας τους;
Δείτε το trailer:
Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης – Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons και στηρίζουν με τις επενδύσεις τους, τους Έλληνες επιχειρηματίες δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.
Δείτε ξανά το 7ο επεισόδιο εδώ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ελλήνων από την Μέση Ανατολή – 18 πτήσεις σήμερα προς Αθήνα και 14 αναχωρήσεις
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις Eurogroup και ECOFIN – Στο επίκεντρο η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Τουρκία: Σήμερα στέλνει έξι μαχητικά F-16 στα Κατεχόμενα
- Ελληνικό: Το 2027 οι πρώτοι ένοικοι στον Πύργο, το 2028 ανοίγει η υπογειοποίηση Ποσειδώνος – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.