ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Με σεβασμό, συγκίνηση και θαυμασμό υποδεχτήκαμε άπαντες όρθιοι στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά τον 20χρονο Ανδρέα Αλικανιώτη, δόκιμο μηχανικό του Εμπορικού ναυτικού, υπογράμμισε σε σχόλιο του ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος.
Και πρόσθεσε: «Ο Ανδρεας ήταν ένας εκ των επιβατών στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μέσα στο βαγόνι 2 και έσωσε με απαράμιλλο θάρρος ανθρώπινες ζωές. Υποδεχτήκαμε και την οικογένεια του. Αν τους μιλήσετε από κοντά θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Να σε έχει καλά ο Θεός παλικάρι μας. Your way».
Ο Ανδρέας Αλικανιώτης, σπουδαστής ΑΕΝ, ήταν ένας από νέους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και βοήθησε μετά το δυστύχημα τους συνεπιβάτες του να σωθούν.
Διαβάστε επίσης:
Στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά ο Θεοδωρικάκος και ο σπουδαστής ΑΕΝ Ανδρέας Αλικανιώτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: 48% άνω οι τιμές κατασκευής νέων κατοικιών στην ΕΕ από το 2015 ως το 2025 – Αύξηση 17,3% στην Ελλάδα
- Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση από την Εθνική Τράπεζα
- Χρυσός: Κάτω από το ψυχολογικό όριο των $4.000 για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο
- Άλλος με την Golden Star και ένα ευρώ το Ι.Χ. στην επιστροφή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.