ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταγγέλλουν τον πρόεδρο Μακρόν για όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα, και τα συνδικάτα να προετοιμάζονται για άλλη μια γενική απεργία, η Γαλλία αναμένεται να ζήσει αύριο ακόμα μία θερμή ημέρα.
Η επικεφαλής της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης Μαρίν Λεπέν δήλωσε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι «ένας όλο και πιο μοναχικός άνθρωπος» που «περιφρονεί τους Γάλλους» και επιδεικνύει «αντικοινοβουλευτισμό», ενώ ο ηγέτης της Αριστεράς Ζαν Λυκ Μελανσόν επέκρινε την «αλαζονεία» του αρχηγού του κράτους, ο οποίος ζει «εκτός πραγματικότητας».
Από την πλευρά των συνδικάτων, ο επικεφαλής της CGT Φιλίπ Μαρτινέζ δήλωσε ότι όσα ανέφερε ο πρόεδρος Μακρόν είναι εξωφρενικά και δείχνουν ότι περιφρονεί τους ανθρώπους που διαδηλώνουν τις τελευταίες εβδομάδες.
Εν τω μεταξύ, οι οδοκαθαριστές ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν την απεργία τους έως και την ερχόμενη Δευτέρα.
Αύριο αναμένεται ότι εκατομμύρια Γάλλοι θα απεργήσουν και θα διαδηλώσουν εκ νέου, με τις αστυνομικές αρχές να μην κρύβουν την ανησυχία τους για έκτροπα στη διάρκεια των κινητοποιήσεων.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Ο κίνδυνος πυρηνικής σύγκρουσης βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών
Μπλίνκεν: Η Κίνα παρακολουθεί πολύ προσεκτικά την αντίδραση στην ρωσική εισβολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας
- Ανέξοδη αντιπολίτευση για τις συλλογικές συμβάσεις: Ομόφωνο «ναι» από εκπροσώπους εργοδοτών – εργαζομένων, «όχι» από τα κόμματα
- Κογκρέσο: «Συμβολική» ήττα Τραμπ για τους τελωνειακούς δασμούς – Καταψήφισε του Καναδά
- ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις σχετικά με τις πληρωμές των κτηνοτρόφων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.