ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τις τελευταίες ημέρες διακινείται μέσω του τύπου, κυρίως του ηλεκτρονικού, η εσφαλμένη πληροφορία ότι οι συμβολαιογράφοι, μέσω του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, έλαβαν απόφαση ότι ”κλείνουν την πόρτα στον ηλεκτρονικό φάκελο ακινήτου και ότι απειλούν με αποχή μετά το Πάσχα”.
Αυτό αναφέρει επισήμως ο συμβολαιογραφικός σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή τους ότι «σας ενημερώνουμε ότι κατά την κατόπιν αναβολής από την 07/03/2023, διενεργηθείσα την 14/03/2023 έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ., δεν συνέτρεξαν οι σύμφωνα με το νόμο προϋποθέσεις λήψης απόφασης.
επίσημη ανακοίνωση έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα εκτός της παρούσας από το σύλλογό μας.
Η δε αναγραφή στον Τύπο ανακοινώσεων με το ως άνω εσφαλμένο περιεχόμενο δεν εκπορεύονται από το ΝΠΔΔ του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην JD και το τελευταίο 20% της Cosmos Sport – Στα 44 εκατ. ευρώ το τίμημα
- Συναλλαγές που άλλαξαν τα δεδομένα: Πώς η BERNITSAS στηρίζει το ελληνικό επιχειρείν
- AXIA-Alpha Finance για ΔΕΗ: Το νέο business plan ανεβάζει την τιμή στόχο στα 29,10 ευρώ
- Morgan Stanley: Προειδοποιεί για το πιθανό μπλόκο στις εξαγωγές ντίζελ από τις ΗΠΑ – Φόβοι για εκτίναξη των τιμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.