ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η ελληνική ναυτιλία χαιρετίζει, μαζί με τον ευρωπαϊκό εφοπλισμό, την πρόταση της ΕΕ για τον Κανονισμό Net-Zero Industry Act με στόχο την ενεργειακή μετάβαση της ευρωπαϊκής οικονομίας», επισημαίνει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.
Επίσης προσθέτει ότι «θα πρέπει, παράλληλα, να αναγνωριστεί ο καθοριστικός ρόλος του κλάδου στην επιτυχία της δράσης αυτής, καθώς η ναυτιλία θα εξασφαλίσει τη ροή των απαραίτητων πρώτων υλών και ενέργειας για την παραγωγή νέων, «πράσινων» προϊόντων και στη συνέχεια τη μεταφορά τους σε όλο τον κόσμο.
Σε κάθε περίπτωση, είναι επίκαιρη η ανάδειξη της στρατηγικής σημασίας της ναυτιλίας για την ευρωπαϊκή οικονομία και η ανάγκη διασφάλισης της ανταγωνιστικότητας του ευρωπαϊκού στόλου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
- Αμερικανικά ομόλογα: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στη Βουλή – Υποχωρεί το δολάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.