ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων όχι μόνο σοκάρει αλλά εντείνει το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας, καθώς ανακαλεί όλους τους σταθμάρχες που η ΝΔ προσέλαβε με μπλοκάκι κρίνοντας ότι έχουν ανεπαρκή εκπαίδευση και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια», αναφέρει σε δήλωση της η Πόπη Τσαπανίδου.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει ότι «με τον πιο δραματικό τρόπο διαπιστώνουμε ότι η αριστεία και το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι τα ρουσφέτια και η αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών».
Διαβάστε επίσης
Σκέρτσος: Ο πρωθυπουργός έχει σχέδιο και βούληση να αλλάξει τα κακώς κείμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιγαίο και Ύδρα – Φως, φόρμες και χρώματα στην έκθεση Κώστα Γραμματόπουλου
- Wall Street: Επιστροφή σε θετικό πρόσημο για S&P 500 – Έσπασε το 7ήμερο πτωτικό σερί η Nvidia
- Πετρέλαιο: Δεύτερη συνεχόμενη βουτιά για το Brent, υποχώρησε στα 88,6 δολάρια το βαρέλι
- Άκης Σκέρτσος απαντά στο ΠΑΣΟΚ: «Απένταξη» από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν σημαίνει ακύρωση ενός έργου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.