ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θριάσιο ΙΙ: Τέλος στο σίριαλ για το mega logistics των €700 εκατ. – Ανοίγει ο δρόμος για Hellenic Train και Κοπελούζο
Με νέα της ανακοίνωση η Hellenic Train ξεκαθαρίζει ότι όλοι οι οδηγοί έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και έχουν περάσει ιατρικές και ψυχιατρικές εξετάσεις. Η εταιρεία κάνει λόγο για αβάσιμες ειδήσεις που αφορούν την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών και την απουσία απαραίτητων πιστοποιητικών. Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κωστή Γενηδούνια, περί επιλεκτικών διαρροών της δικογραφίας με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Hellenic Train:
«Όσον αφορά τις αβάσιμες ειδήσεις σχετικά με την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών μας και την απουσία των απαραίτητων πιστοποιητικών, η Hellenic Train – αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζομένους της καθώς και τη φήμη της εταιρείας – τονίζει ότι όλοι οι μηχανοδηγοί της εταιρείας έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Όλοι οι μηχανοδηγοί μας έχουν περάσει με επιτυχία ιατρικές και ψυχομετρικές εξετάσεις και έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλοι για εργασία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 3911/11».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: «Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς»
- ΕΑΕΕ: Αύξηση 10,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων το εννεάμηνο – Ποιοι κλάδοι οδηγούν την άνοδο
- Μιλένα Αποστολάκη: Έντονη κριτική για το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΟ για δάνεια και servicers
- Κριστίν Λαγκάρντ: Ποια είναι η γυναίκα που πήρε τον τίτλο της «σιδηράς κυρίας» της ΕΚΤ – Ένα βιογραφικό γεμάτο πρωτιές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.