ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση στο γραφείο τύπου της ΝΔ που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για αποσπάσεις υπαλλήλων από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, δίνει με δική του ανακοίνωση το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι «η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων που αποφάσισαν οι δικοί της υπουργοί» και παραθέτει και τα σχετικά έγγραφα.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πριν ακόμη η κυβέρνηση δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα της τραγωδίας, για μια ακόμη φορά σπεύδει, με ανακοίνωση της ΝΔ, να αποδώσει την ευθύνη στους πολιτικούς της αντιπάλους. Αλλά αυτή τη φορά ξεπερνά ακόμη και τα όρια της γραφικότητας.
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων -και τονίζουμε όχι μηχανικών ή ελεγκτών- από τη ΡΑΣ, που όμως… αποφάσισαν και υπέγραψαν οι υπουργοί της! Αποσπάσεις καθόλα νόμιμες που ισχύουν για όλα τα κόμματα και για όλους τους βουλευτές. Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν μέσα στον πανικό τους;».
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η δημιουργία μιας δεξαμενής κοινωνικών κατοικιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
