ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συλλυπητήριά του για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΣ της Hellenic Train, καθηγητής Dario Lo Bosco.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.
H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών.
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Hellenic Train,
Καθηγητής Dario Lo Bosco
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στα Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης
Τραγωδία στα Τέμπη: Με συγγενείς θυμάτων στη Λάρισα ο Τσίπρας – Έδωσε αίμα για τους τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαρία Καρυστιανού διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ίδρυσης κόμματος
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν υπόσχεται την «ανοικοδόμηση» των πυρηνικών εγκαταστάσεων που επλήγησαν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ
- Ρόδος: 18 Νοέμβρη ξεκινούν τα έργα στο αεροδρόμιο
- Γάζα: Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς τριών Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ