ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Τη βαθιά της θλίψη και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την τραγωδία στα Τέμπη.
Σε δήλωσή της αναφέρει:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία. Θρηνούμε κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους. Μοιραζόμαστε την οδύνη όσων έχασαν τους δικούς τους, αν και γνωρίζουμε ότι ο πόνος τους είναι τόσο μεγάλος, ώστε κανένας παρηγορητικός λόγος δεν μπορεί να τον ανακουφίσει. Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά. Ευχαριστούμε τα σωστικά συνεργεία και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης.
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είμαστε δίπλα τους».
Διαβάστε επίσης:
Καραμανλής: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, θα διερευνήσουμε τα αίτια
Κυριακίδου: Η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπανδρέου: Στο Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα άρσης ασυλίας – Τι απαντά ο ίδιος
- Εφετείο Αθηνών: Άσκηση εκκένωσης, για πρώτη φορά εν ώρα πλήρους λειτουργίας
- Ομόλογα: Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού treasury ξεπέρασε προσωρινά το 5%, για πρώτη φορά από το 2023
- EE: Χωρίς επίτευξη ομοφωνίας η συζήτηση για την ανανέωση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.