ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Τα καθίσματα στην αμαξοστοιχία ΙC62 δεν πληρούσαν τις ελάχιστες απαιτήσεις πυραντοχής
Φοιτητές ήταν στην πλειοψηφία τους οι επιβαίνοντες του μοιραίου τρένου που ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης.
Μεταξύ των νεκρών είναι και τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα.
Πρόκειται για δυο δίδυμες αδελφές και την πρώτη τους ξαδέλφη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.
Διαβάστε επίσης:
Σύγκρουση τρένων στα Tέμπη: Υπάρχουν τουλάχιστον 20 επιβάτες που δεν έχουν εντοπιστεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών – Πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
- Ευρωβαρόμετρο: Ένας στους δύο πολίτες στην ΕΕ απαισιόδοξος για το μέλλον του κόσμου – 56% το ποσοστό στην Ελλάδα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4 και 5 Φεβρουαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.