ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρήματα και κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας απέσπασαν οι δράστες κινηματογραφικής ληστείας στη Φιλοθέη.
Όπως έγινε γνωστό άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία γνωστού 77χρονου επιχειρηματία στη Φιλοθέη σπάζοντας το τζάμι στο παράθυρο της εσωτερικής πισίνας και εισήλθαν σε αυτή αποσπώντας σε μετρητά 85.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την ασφάλεια, οι διαρρήκτες αφού κατάφεραν και μπήκαν στο εσωτερικό της πολυτελούς οικίας κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτια του 2ου ορόφου αποσπώντας τη λεία τους. Η οικία διέθετε πλήθος καμερών για τις οποίες υπήρχε καταγραφικό μηχάνημα στο υπόγειο γκαράζ, το οποίο ήταν κλειδωμένο σε μεταλλικό κουτί, κλειδωμένο στον τοίχο.
Οι δράστες της μεγάλης κλοπής αναζήτησαν το καταγραφικό, εντόπισαν το κουτί, το παραβίασαν και αφαίρεσαν το μηχάνημα που θα πρόδιδε τις κινήσεις τους.
Επίσης, προτού εισέλθουν στο εσωτερικό της οικίας αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το παράθυρο της κουζίνας (1ου ορόφου) και τη θύρα του κήπου, σπάζοντας το τζάμι της.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικία διαθέτει συναγερμό πλήν όμως δεν ήταν ενεργοποιημένος.
Διαβάστε επίσης
Εκκαθαρίζεται ξανά ο ΕΝΦΙΑ του 2017 σε Ψυχικό και Φιλοθέη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στόχευσαν ένα ισραηλινό μαχητικό F-16
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.