ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί σήμερα με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Βρετανία για την ολοκλήρωση των διευθετήσεων για την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο του Brexit.
«Προσβλέπω στο άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στις διπλωματικές σχέσεις με τον εταίρο και φίλο μας», έγραψε στο Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά την άφιξή της στην Βρετανία.
Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες με τον βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και «θα συναντηθεί επίσης το απόγευμα με την μεγαλειότητά του τον βασιλιά», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Στο Λονδίνο, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι «ο βασιλιάς έχει την ευχαρίστηση να συναντά οποιονδήποτε διεθνή ηγέτη επισκέπτεται την Βρετανία και, κατά την γνώμη της κυβέρνησης, πρέπει να το κάνει».
Διαβάστε επίσης:
Πρεσβευτής Κίνας στην ΕΕ: Οι ηγέτες της Ένωσης ίσως επισκεφθούν το Πεκίνο στα μέσα του 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη για Τέμπη: Διακόπηκε για 1η Απριλίου – Φώναζαν συνθήματα οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων
- Η εξειδίκευση των μέτρων στήριξης λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Δείτε live
- Κύπρος: Προβληματισμός για τον τουρισμό μετά τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Βρετανίας για το νησί
- Πετρέλαιο: Βουτιά πάνω από 10% το Brent μετά την ανάρτηση Τραμπ για «παραγωγικές συζητήσεις» με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.