ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη μέσα από τη δικαστική αίθουσα που διεξάγεται η δίκη.
Ήδη δόθηκε παραγγελία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών και εφόσον εντοπιστούν να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Διαβάστε επίσης:
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του – Η ανακοίνωσή της
Qatargate: Εκτός φυλακής ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.