ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τα κράτη της Βαλτικής, την Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία, αν χρειαστεί.
«Οι ΗΠΑ παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στην ελευθερία και την κυριαρχία των συμμάχων μας στη Βαλτική», είπε ο Όστιν σε συνέντευξη Τύπου στο Ταλίν μετά τις συνομιλίες του με Εσθονούς ηγέτες.
«Είμαστε ενωμένοι μαζί σας για να αποτρέψουμε και να υπερασπιστούμε έναντι κάθε απειλής για την κοινή μας ασφάλεια», συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Συνάντηση Μπάιντεν – Σολτς στις 3 Μαρτίου
Στόλτενμπεργκ: «Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για μια μακρά αντιπαράθεση με τη Ρωσία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Ιερουσαλήμ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους – Τραυματίας παραγωγός του CNN
- Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.