ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Guardian: Τι σημαίνει η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από την Γερμανία για την παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ – Πόσο θα πληγεί η Ευρώπη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα ότι είναι «πιθανό» να επισκεφθεί προσεχώς την Πολωνία, απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να πάει και στην Ουκρανία, ενώ πλησιάζει η 24η Φεβρουαρίου, η ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη ρωσική εισβολή.
«Είναι πιθανό να πάω στην Πολωνία, όμως αυτό είναι όλο», είπε ο Μπάιντεν απαντώντας σε μια δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν θα ταξιδέψει στην Ουκρανία. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε θα πάω στην Πολωνία, ούτε καν εάν θα πάω», συνέχισε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε επισκεφθεί την Πολωνία τον Μάρτιο του 2022 και είχε επαφές με τις πολωνικές αρχές ενώ συνάντησε επίσης Αμερικανούς στρατιώτες και Ουκρανούς πρόσφυγες.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Η καταστροφή που προκάλεσε θέτει σοβαρές δυσκολίες για τις εκλογές του Μαΐου
Μυστικές υπηρεσίες Ιαπωνίας: Περισσότεροι από 20 Ρώσοι στρατηγοί έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Guardian: Τι σημαίνει η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από την Γερμανία για την παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ – Πόσο θα πληγεί η Ευρώπη
- Kόλαφος ο Έλον Μασκ κατά της OpenAI: Η πρώτη εβδομάδα της δίκης και οι βαριές κατηγορίες για «κλοπή φιλανθρωπίας»
- Εκπνέει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις
- Σε διαρκή επιφυλακή η ΕΚΤ για τον πληθωρισμό – Στο τραπέζι νέες αυξήσεις επιτοκίων, λέει ο Όλι Ρεν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.