ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγρια δολοφονημένος στο δωμάτιο όπου διέμενε, δίπλα στον Σταθμό Λαρίσης, βρέθηκε ένας 47χρονος Πακιστανός.
Το θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στα χέρια, με τον θάνατό του να εκτιμάται πως ήταν ακαριαίος.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως τα πόδια του 47χρονου ήταν δεμένα, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης πιθανότατα τον βασάνισε πριν αρχίσει να τον μαχαιρώνει.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η δολοφονία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας θα εστιαστούν σε άτομα από το περιβάλλον του θύματος.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Αθανασίου (σπάνια νοσήματα): Η γενετική πρόληψη εξοικονομεί έως και 15 ευρώ για κάθε 1 ευρώ επένδυσης
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Καλλίνικου: Το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, η Ελευσίνα και η εμπλοκή του DFC
- Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Η απόφαση-σταθμός που θα κοστίσει ακριβά στο Δημόσιο
- Πάνω από 350 πλοία και 6.000 ναυτικοί εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ και στον Περσικό κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.