ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
Με τρία ποντοπόρα πλοία ενισχύθηκε το ελληνικό νηολόγιο τον πρώτο μήνα του τρέχοντος έτους.
Ειδικότερα, την ελληνική σημαία ύψωσαν δύο δεξαμενόπλοια του ομίλου της Μαρίας Αγγελικούση και ένα φορτηγό πλοίο της ναυτιλιακής εταιρείας Neda Maritime του Νικόλα Λυκιαρδόπουλου.
Ήδη έχουν υπογραφεί οι σχετικές εγκριτικές πράξεις και οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Τα τρία πλοία είναι τα εξής:
Το ναυπηγούμενο στα ναυπηγεία της Κορέας «SAMSUNG HEAVY INDUSTRIES CO., LTD.» δεξαμενόπλοιο με HULL No. 2431 που θα ονομαστεί κατά την νηολόγησή του «ΜΑΡΙΑ Α. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ» (MARIA A. ANGELICOUSSIS).
Το LTD. δεξαμενόπλοιο με HULL No. 2430 που θα ονομαστεί κατά τη νηολόγησή του «ΑNΤΩΝΗΣ Ι. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» (ANTONIS I. ANGELICOUSSIS).
Το με σημαία Νήσων Μάρσαλ φορτηγό πλοίο «NORD GEMINI» της Neda Maritime που θα ονομαστεί κατά τη νηολόγησή του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» (ΑLΕXANDRΑ).
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.