ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα τον ουκρανικό στρατό ότι σκότωσε 14 ανθρώπους και τραυμάτισε 24 όταν έπληξε νοσοκομείο στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ στην ανατολική Ουκρανία που ελέγχεται από φιλορώσους αυτονομιστές.
Σήμερα το πρωί, «οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν σκόπιμα το κτίριο του τοπικού νοσοκομείου με εκτοξευτήρες πολλαπλών ρουκετών HIMARS, στην πόλη Νοβοάινταρ της περιφέρειας Λουγκάνσκ”, ανέφερε ο ρωσικός στρατός σε ανακοίνωσή του.
Το πλήγμα «σκότωσε 14 ασθενείς και ιατρικό προσωπικό και τραυμάτισε άλλους 24″, προστίθεται.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Shein: Σχεδιάζει χρηματικές αποζημιώσεις και δωρεάν μετοχές λίγο πριν την IPO στο Χονγκ Κονγκ
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Πτώση 2,2% με φόντο τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν
- S&P Global: Ανάκαμψη του τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2026
- AB InBev (Stella Artois, Corona): Οι δυναστείες-μέτοχοι της κορυφαίας ζυθοποιίας πούλησαν μερίδιο αξίας 731 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.