«Η συμμετοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην τιμητική επιτροπή του Fight Impunity έγινε κατά απόλυτη συμμόρφωση με τους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την έγκριση της συμμετοχής του».
Αυτό τονίζεται σε επίσημη επιστολή που απέστειλε η γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ilze Juhansone στον πρώην Επίτροπο της ΕΕ σχετικά με τη συμμετοχή του στον οργανισμό «Fight Impunity».
Στην ίδια επιστολή, η κα. Juhansone επιβεβαιώνει ότι ο κ. Αβραμόπουλος ουδέποτε συνομίλησε ή άσκησε επιρροή σε μέλη της Επιτροπής ή άλλων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για θέματα που σχετίζονται με τον εν λόγω οργανισμό.
Η επιστολή καταλήγει ότι η Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα στοιχεία, αποφασίζει ότι δεν απαιτείται καμία επιπλέον διερεύνηση.
Δείτε εδώ την επιστολή
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- diathikes.gr: Δημοσίευση διαθηκών σε 3 έως 7 ημέρες – Όλες οι αλλαγές και τα οφέλη
- Κοντογεώργης για ΕΛΤΑ: Πλήρης ενημέρωση το επόμενο τρίμηνο – Θα συνεχίσει η παροχή όλων των υπηρεσιών στους συμπολίτες μας
- ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 6% στις υιοθεσίες το 2024 – Σημαντική αύξηση στις μονογονεϊκές περιπτώσεις
- Παύλος Μαρινάκης: Οι επενδύσεις που σχεδιάζουμε θα εξασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα έχει το καλύτερο και φθηνότερο νερό