Σε μία σπάνια εμφάνισή του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία, ο αγαπημένος Τόλης Βοσκόπουλος μάγεψε τους θαμώνες της μουσικής σκηνής όπου εμφανίζεται η Μελίνα Ασλανίδου.
Εκεί βρισκόταν και ο Γιώργος Λιάγκας που κατέγραψε τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή σε ένα ντουέτο- έκπληξη με τη Μελίνα Ασλανίδου, όταν ο «άρχοντας της νύχτας» ανέβηκε στη σκηνη και χάρισε στους θαμώνες μία αξέχαστη στιγμή. Οι δύο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Πριν χαθεί τ΄ όνειρό μας». Οι δύο γυναίκες της ζωής του, η κόρη του Μαρία και η Άντζελα Γκερέκου δε σταμάτησαν να τον χειροκροτούν.
https://www.instagram.com/p/BQrPuV4DOcP/?taken-by=gliagas
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που παντρεύτηκε κρυφά τρίτη φορά (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθήνα: 10 must στέκια στο Παγκράτι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη Independent: Εταιρεία – μαϊμού νοίκιαζε πολυτελείς βίλες στις Κυκλάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Αξιωματούχοι αναφέρουν συγκρούσεις στο πεδίο της μάχης, πλήγματα με drones παρά την εκεχειρία
- Σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone – Αποκλεισμένη η περιοχή που εντοπίστηκε
- Συμμετοχή ρεκόρ στο «Rebrain Greece» στο Λονδίνο – Έντονο ενδιαφέρον για επιστροφή στην Ελλάδα από 3.000 και πλέον συμμετέχοντες
- Κατρίνης: Αιχμές για υποκλοπές και θαλάσσιο drone – «Η κυβέρνηση ”ξέρει”. Πότε θα μάθει και ο ελληνικός λαός;»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.