ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθήκοντα αντιπροέδρου στο Ίδρυμα του Γηροκομείου Πειραιώς ανέλαβε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, ύστερα από εισήγηση στο Δ.Σ του Ιδρύματος και από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, αναφορικά με τα νέα του καθήκοντα τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο σεβασμός στην τρίτη ηλικία «αντανακλάται» σήμερα στο κοινωνικό σύνολο, όχι μόνο μέσα από πολιτικές για την τρίτη ηλικία, αλλά και από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών απέναντι στους απόμαχους της ζωής σε ιδρύματα όπως το Γηροκομείο Πειραιώς, το οποίο συμπληρώνει 132 χρόνια ζωής, χωρίς να έχει γεράσει.»
Διαβάστε επίσης:
Παπαθανάσης: Tο Καλάθι του Νοικοκυριού, έχει μειώσει τουλάχιστον 20%, μεσοσταθμικά, τις τιμές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Σε νέα χαμηλά μέρας, βουτιά σε τράπεζες και blue chips
- Φόβος; Ποιος φόβος; Η Barclays ανεβάζει τον πήχυ για τον S&P
- NYT: Η Σαουδική Αραβία πιέζει τον Τραμπ να συνεχίσει τον Πόλεμο – Το Ριάντ βλέπει μια «ιστορική ευκαιρία» για αναδιαμόρφωση της περιοχής
- Έκτακτο: Διαψεύδονται οι φήμες για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1,5 δις της ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.