ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σάλο έχουν προκαλέσει οι ομοιότητες ανάμεσα σε ένα κομμάτι της ταινίας La La Land και μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες της Δήμητρας Γαλάνη.
Σύμφωνα με τα αποσπάσματα των δύο τραγουδιών που έπαιξε στην εκπομπή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Διογένης Δασκάλου, το La La Land θυμίζει αρκετά το Αν της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας!
Αν και μοιάζει απίστευτο ο Justin Hurwitz ο οποίος έγραψε τη μουσική του φιλμ, που θεωρείται φαβορί για τα φετινά Όσκαρ με 14 υποψηφιότητες, να γνωρίζει την Δήμητρα, υπάρχει ένα στοιχείο που «φουντώνει» την κουβέντα.
Το Αν ακουγόταν στην ομώνυμη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβλήθηκε στις ΗΠΑ…
Ακούστε στο βίντεο τις ομοιότητες και…. κρίνετε μόνοι σας:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Αρτέμης Σώρρας: Η αθωωτική απόφαση πρέπει να «εξαφανιστεί», λέει ο Άρειος Πάγος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μαύρο” (και) στο CNN;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The Economist Intelligence Unit: Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει Grexit
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Απηύθυνε κάλεσμα για εθνική ενότητα – «Ο εχθρός απέτυχε στο πεδίο της μάχης και επιδιώκει να μας διχάσει»
- Νίκος Τσάκος-Σίλια Κριθαριώτη: Το ατμοσφαιρικό πάρτι κάτω από την Ακρόπολη
- Ανεστίδης: Αποδεσμεύονται οι λογαριασμοί του, αθωώθηκε για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΕΤΜΕ: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις Δοκιμές Αποδοχής και Επίδειξης Δυνατοτήτων (SAT) της πρωτότυπης πλατφόρμας USSPS, Πανόπτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.