ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία σχεδιάζει μια παρατεταμένη εκστρατεία επιθέσεων με ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη ώστε να «εξαντλήσει» την Ουκρανία, προειδοποίησε απόψε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Έχουμε πληροφορίες ότι η Ρωσία σχεδιάζει μια παρατεταμένη επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη Shahed», είπε ο Ζελένσκι στο νυχτερινό βιντεοσκοπημένο διάγγελμά του. «Πιθανότατα βασίζεται στην εξάντληση του λαού μας, της αντιαεροπορικής άμυνας, της ενέργειας», πρόσθεσε.
Η Ουκρανία, είπε, «έπρεπε να δράσει και να κάνει τα πάντα ώστε ο στόχος των τρομοκρατών να αποτύχει, όπως απέτυχαν και όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάικλ Τζόρνταν: Από το NBA στα ελληνικά νερά με το πιο ελαφρύ καταδυτικό ρολόι στον κόσμο αξίας $38.000
- Intralot: Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα βρίσκεται στον FTSE 25 με κεφαλαιοποίηση 2 δις. ευρώ…
- Καιρός: Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την χώρα, με τοπικές μπόρες στα βόρεια – Πού θα «αγγίξει» τους 40 βαθμούς
- Κυπριακό: «Ενδιαφέρουσα» η συζήτηση Χριστοδουλίδη – Φιντάν μετά το δείπνο της πενταμερούς για το Κυπριακό
