ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έναν απίθανο όρο περιλαμβάνει το «αυτοκρατορικό» συμβόλαιο ύψους 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», ο CR7 μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα της Ευρώπης και στο Champions League ως δανεικός στην Νιούκαστλ, η οποία ανήκει σε σαουδαραβικό fund «συγγενικό» με την ιδιοκτησία της Αλ Νασρ, εάν οι «ανθρακωρύχοι» εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.
Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League κι έχει ένα «μαξιλαράκι» 5 βαθμών από τις ομάδες που διεκδικούν τα εισιτήρια της τετράδας, που οδηγούν στο επόμενο Champions League.
Όπως αναφέρει δε, το ισπανικό δημοσίευμα τον συγκεκριμένο όρο τον ζήτησε ο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει να έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τα ρεκόρ του στη διοργάνωση, όπου είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 140 γκολ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Κριστιάνο Ρονάλντο: 386 ευρώ το λεπτό θα εισπράττει από την Αλ Νασρ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
- Τι όπλα υπάρχουν στη βάση της Σούδας – Κινδυνεύει από πυραύλους του Ιράν;
