Αποχωρεί από το OPEN η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.
Νέος παρουσιαστής ή νέα παρουσιάστρια αναζητείται στο Open προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε παραιτούμενη από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων η Πόπη Τσαπανίδου η οποία θα αναλάβει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.
Σήμερα δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάσει η Ματίνα Παπαδέα, ενώ τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Στραβελάκης.
Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και την ευχαριστεί για την προσφορά της.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους.
Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.
Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».
Διαβάστε επίσης:
Πόπη Τσαπανίδου: Πίνει νερό στο όνομα του «Έρωτα φυγά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Ο Τζον Τέρνους νέος ηγέτης του τεχνολογικού κολοσσού – Το μήνυμα του Τιμ Κουκ που αποχωρεί από CEO μετά από 15 χρόνια
- Σχέδιο μαμούθ για την ΟΣΥ: Έρχονται στην Αθήνα πάνω από 500 νέα λεωφορεία και εκατοντάδες νέοι οδηγοί
- Τι θα ζητήσει η Λάουρα Κοβέσι από τον Γιώργο Φλωρίδη: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι 3 ευρωπαίοι εισαγγελείς
- Υπέρβαση κόστους και συνολικά 1,2 δισ. ευρώ για την ανακατασκευή του «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.