ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών εξήγγειλε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Αναλυτικότερα, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών σε ανακοίνωση της τονίζει:
“Μετά την τελευταία συνάντηση με την εργοδοσία, που με την θέση της για μηδαμινές αυξήσεις σε σχέση με τις υπάρχουσες συνθήκες και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, προχωράμε στο μόνο μέτρο πίεσης που μας έχει απομείνει, στην απεργιακή κινητοποίηση που είχαμε αναστείλει.
Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εμπλεκόμενους είμαστε καλόπιστα ανοιχτοί σε διάλογο για εξεύρεση αποδεκτής λύσης.
Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και ομόφωνα του Διοικητικού Συμβουλίου εξαγγέλλουμε τις 2 συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από 00:01 της Τρίτης 27/12/22.
Η μορφή καθώς και η συνέχιση των απεργιών θα εκτιμηθεί κατά την διάρκεια των δύο 48ωρων και θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου”.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χέγκσεθ: Επιδιώκουμε την αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας ΗΠΑ – Κίνας
- Εξάρχεια: Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς – 2 συλλήψεις
- Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Στις 30 Νοεμβρίου οι εκλογές για Πρόεδρο και ΔΣ
- Κακλαμάνης για Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο: Το παράδειγμα του GEM μας δίνει δύναμη να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν