ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγη ώρα μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες, η αδερφή της Μανταλένα μέσω δήλωσής της εκφράζει ότι την στηρίζει και εμμένει στην αθωότητα της αδερφής ευρωβουλευτή.
Η Μανταλένα Καϊλή μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως «έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήτανε κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα».
«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουν από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας την εκφράζουν την αγάπη τους, παρ’ όλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν», προσθέτει η αδερφή της Εύας Καϊλή.
Σημειώνεται πως η Μανταλένα Καϊλή ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση του Qatar Gate κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
- Ζάππειο: Κράτος εν κράτει η διαχείρισή του;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.