ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η… μίρλα για την Κύπρο, οι πύραυλοι AMRAAM για τις «Οχιές», τα ραντεβού του Πιέρ, η μάζωξη στο Αρσάκειο και τα γενέθλια του ΚΜ
Με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, από σήμερα Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, ο Γεώργιος Αρναούτης, Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄, αναλαμβάνει καθήκοντα Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Υπουργός Εξωτερικών, ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Εκπρόσωπο, Αλέξανδρο Παπαϊωάννου, για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του από τη θέση αυτή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία του.
Διαβάστε επίσης
Παύονται όλοι οι Υποδιοικητές της ΕΥΠ – Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για νέους κλάδους – Ποιοι μπαίνουν στο σύστημα το 2026
- Ιράν: Ο πύραυλος δεν πήγαινε στην Τουρκία – Σεβόμαστε την εθνική της κυριαρχία
- Νέα σελίδα για το ελληνικό τένις με Εθνικό Προπονητικό Κέντρο στο ΟΑΚΑ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 803 πλοία -Από την αρχή του 2026 παρέλαβαν 48 και παρήγγειλαν άλλα 80
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.