ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για συμμορία στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο τη στιγμή της δολοφονίας του
Ένταση ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης (8/12), στα Λεχαινά, όπου περίπου 20 άτομα Ρομά, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, άναψαν φωτιές, κατά μήκος της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διακοπεί για αρκετή ώρα και στα δύο ρεύματα.
Παράλληλα, εκτόξευαν πέτρες και ξύλα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.
Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, η Τροχαία επανέφερε την κυκλοφορία.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EY: «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025 ο Χάρης Βαφειάς της VAFIAS GROUP
- Jerusalem Post: Αν ο Τραμπ αρχίσει επιχείρηση για τα Στενά του Ορμούζ, ο πόλεμος «θα παραταθεί για μήνες»
- Ένα δωμάτιο απόδρασης και η σπηλιά του Πλάτωνα- Ανδρέας Αγγελιδάκης στην Μπιενάλε Βενετίας
- Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Performance Shipping): Πετύχαμε πώληση και επαναμίσθωση για υπό ναυπήγηση πλοίο μας με ευνοϊκούς όρους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.