ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Άμυνας της Δανίας έκανε γνωστό απόψε ότι έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης με αποτέλεσμα να διακοπεί η πρόσβαση στους ιστοτόπους του αλλά αυτό δεν έχει καμία επίπτωση στις επιχειρήσεις του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου στο Twitter, οι χάκερ εξαπέλυσαν επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDoS) που έχει ως στόχο να καταστήσει μη προσβάσιμη μια ιστοσελίδα μέσω της αποστολής υπερβολικά μεγάλου αριθμού αιτημάτων εξυπηρέτησης.
«Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε να υπάρχει κάποια άλλη επίπτωση, πέρα από την έλλειψη πρόσβασης στις ιστοσελίδες. Δεν υπάρχουν επομένως συνέπειες στη λειτουργία» του υπουργείου, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Βερολίνο: Κακή μέρα για Ευρώπη η μη ένταξη Βουλγαρίας, Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν
Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας
Ανδρουλάκης: Συναγωνισμός Κ. Μητσοτάκη και Α. Τσίπρα στην υπονόμευση των θεσμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη: «Κρατάμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά» – 2.000 σχολεία ανακαινισμένα έως το 2028
- Πληθωρισμός: Εκτίναξη στο 5% τον Σεπτέμβριο λόγω ενέργειας και στέγασης
- Νόμπελ Ειρήνης: Στη Navanethem Navi Pillay το βραβείο – Ποια είναι η Νοτιοαφρικανή υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Πούτιν σε Πεζεσκιάν: «Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε» – Προσφέρεται να μεσολαβήσει για ειρήνη στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.