ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι η Ρωσία θα αγωνιστεί για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα.
Μιλώντας σε τηλεοπτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Πούτιν παραπονέθηκε ότι η Δύση αντιμετωπίζει τη Ρωσία ως χώρα δεύτερης κατηγορίας χωρίς δικαίωμα ύπαρξης.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κάρλος Αλκαράθ μεγάλωσε στη Μελβούρνη (κερδίζοντας τίτλο αλλά και 4,15 εκατ. δολάρια)
- Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
- Ντόναλντ Τραμπ: Αν δεν κλειστεί συμφωνία με το Ιράν θα γίνουν «κακά πράγματα»
- Πρόληψη πόρτα-πόρτα: Εξετάσεις και άσκηση κατ’ οίκον για τη νοσογόνο παχυσαρκία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.