ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υποστηρίξει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι, παρά το γεγονός πως η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να υποστηρίξουμε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει» είπε ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης
Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και δύο τραυματισμένα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαρδαλιάς: «Το διαχρονικό “ΟΧΙ” των Ελλήνων μας δείχνει τον δρόμο της ευθύνης, της αξιοπρέπειας και της συλλογικής δύναμης»
- Τασούλας: Η άμυνα του πατρίου εδάφους το ‘40 ένωσε αφάνταστα τους Έλληνες
- Ηλιούπολη: Φωτιά σε καφετέρια – Ξεκίνησε από το πατάρι του καταστήματος
- Θεσσαλονίκη: H ελληνική αμυντική καινοτομία και τα νέα οπλικά συστήματα εντυπωσίασαν στη φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου