ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμό μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Σάμο κατέγραψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12) οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Ο σεισμός είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 9χλμ. βορειοδυτικά από το Βαθύ της Σάμου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 5:52 τα ξημερώματα της Δευτέρας υπολογίστηκε στα 13,2χλμ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Volvo: Προστατεύουν εξίσου γυναίκες και άνδρες
- Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε 715.447 ίδιες μετοχές έναντι €12,3 εκατ.
- WRC: Ιδού το πρόγραμμα του 2027
- H Απόλλων Α.Ε. του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Aegis Insurance Brokers ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση των εξειδικευμένων λύσεων Marine & Specialty Risks
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.