ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιχείρηση εκκένωσης της δομής φιλοξενίας μεταναστών στον Ελαιώνα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές 14 ατόμων, ενώ συνελήφθησαν και δύο άτομα.
Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας αλγερινός που είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες και πλαστά χαρτονομίσματα καθώς και μια αλλοδαπή με τις κατηγορίες για βία κατά υπαλλήλων, φθορά ξένης περιουσίας και απείθεια και της αντίστασης κατά της αρχής.
Παράλληλα από την δομή του Ελαιώνα μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές συνολικά 39 άτομα.
Διαβάστε επίσης
Κιβωτός του Κόσμου: Πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα αγόρασαν με δωρεές, μεζονέτα στη Ραφήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τελωνειακοί δασμοί: Ο αντίκτυπος θα φθάσει ως και τα 2,3 δισεκ. ευρώ
- «Παράθυρο» δημοσιονομικής ευελιξίας από την έγκριση της ρήτρας διαφυγής – Επιπρόσθετες αμυντικές δαπάνες έως 1,5% του ΑΕΠ
- Πανελλαδικές: 10+1 tips για το Μηχανογραφικό, πότε κλείνει η πλατφόρμα – Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις
- Η ώρα της απολογίας για την Ειρήνη Μουρτζούκου – Αποκαλύψεις προαναγγέλλει ο δικηγόρος της
