ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι επαναληπτικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των ΓΕΛ μετατίθενται από το Σεπτέμβριο στον Ιούνιο, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, με τη μετάθεση των προκείμενων εξετάσεων διασφαλίζεται η εύρυθμη και έγκαιρη λειτουργία των σχολικών μονάδων με την έναρξη του σχολικού έτους και ωφελούνται οι μαθητές καθώς δεν απομακρύνονται από την περίοδο προετοιμασίας/μελέτης τους, την επανάληψη της εξεταστέας ύλης και αντιμετωπίζουν τις επαναληπτικές εξετάσεις ως συνέχεια της σχολικής χρονιάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The wise man:Το κρυφό ραντεβού Πανταλάκη – Καλογρίτσα για τα δάνεια. O κωδικός από τις Βερμούδες που ρευστοποίησε μετοχές 32 εκ ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα οι αγρότες με τα τρακτέρ – Αποφασισμένοι να δουν τον Τσίπρα
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: «Eίμαστε εδώ»: Το συγκινητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.