ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Diana Shipping Inc., της Σεμίραμις Παληού, γνωστοποίησε ότι παρέλαβε το m/v DSI Aquila (πρώην «STH New York»), πλοίο μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου Ultramax, ναυπήγησης του 2015, χωρητικότητας 60.309 dwt.
Το πλοίο είναι ένα από τα εννέα σύγχρονα πλοία χύδην ξηρού φορτίου Ultramax που η εταιρεία εξασφάλισε με συμφωνία για την αγορά τους τον Αύγουστο του 2022.
Ο στόλος της Diana Shipping Inc. πλέον αποτελείται από 40 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 11 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 8 Panamax και 6 Ultramax). Η εταιρεία αναμένει επίσης να παραλάβει 3 πλοία ξηρού χύδην Ultramax μέχρι το τέλος του 2022.
Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου, εξαιρουμένων των 3 πλοίων ξηρού χύδην φορτίου Ultramax που δεν έχουν παραδοθεί ακόμη, είναι περίπου 4,7 εκατομμύρια dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία 10,16 ετών.
Διαβάστε επίσης:
Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Κέρδη και ναυπήγηση 9 πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης από Ν. Υόρκη: Σημαντική η επιστροφή του Κυπριακού στην κορυφή της διεθνούς ατζέντας
- Armani, Dior, Loro Piana: Πόσο «Made in Italy» είναι τελικά τα ονειρικά luxury items;
- Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Σταθόπουλου-Σόλακ: Οι ευθείες βολές και η δικαστική διαμάχη σε Λονδίνο και Ολλανδία
- ΑΚΤΩΡ – REDEX: Ο ρόλος του ΝΟΚ στην καθυστέρηση του έργου της Γενικής Γραμματείας Υποδομών
