Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας υποστήριξε σήμερα ότι οι αναφορές από πολωνικά μέσα ενημέρωσης και αξιωματούχους σχετικά με ρωσικούς πυραύλους που έπεσαν στο έδαφος της Πολωνίας αποτελούν «προβοκάτσια» με στόχο την κλιμάκωση της κρίσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το Interfax.
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη που συγκλόνισε νωρίτερα σήμερα το χωριό Przewodow στην ανατολική Πολωνία, σε μικρή απόσταση από τα ουκρανικά σύνορα.
Ο πολωνικός ραδιοφωνικός σταθμός ZET απέδωσε την έκρηξη σε «αδέσποτους» πυραύλους, στον απόηχο των σφοδρών πυραυλικών επιθέσεων που εξαπέλυσε σήμερα η Ρωσία σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι συγκάλεσε έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο.
Διαβάστε επίσης
Αναφορές για ρωσικό πυραυλικό χτύπημα με δύο νεκρούς στην Πολωνία (UPD)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blackstone: Δεσμεύεται να επενδύσει $250 εκατ. σε εταιρεία των ΗΑΕ παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Wall Street: Βonus ρεκόρ για τους τραπεζίτες το 2025 – Έλαβαν συνολικά 49,2 δισ. δολάρια
- Η SWOT Hospitality σε στρατηγική συνεργασία με την Alpha Bank στο advisory νέων ξενοδοχειακών σχημάτων
- Η πρώτη πλήρως ρομποτική ρπέμβαση «Beyond-TME» (bTME) στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.