ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στομ πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο των ATP Finals.
Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Σέρβος νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος καλείται, πλέον, στη συνέχεια να κάνει δύο νίκες αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ.
«Είναι ξεκάθαρο πως ήθελα να ξεκινήσω με νίκη, αλλά θέλω να κρατήσω μια αισιόδοξη στάση. Αυτή η ήττα θα με κάνει να έχω ακόμα περισσότερο κίνητρο στα δυο επόμενα παιχνίδια και το βασικό από την αρχή, ήταν να απολαύσω τους αγώνες μου εδώ. Το να περάσω καλά είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη μου προτεραιότητα, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα.»
Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς μίλησε και για το στόχο του να ανέβει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, λέγοντας πως δεν θέλει να του γίνει έμμονη ιδέα: «Είναι όνειρο και ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Δεν βιάζομαι όμως να βρεθώ εκεί και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως κάποια μέρα θα τα καταφέρω να είμαι εκεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο τένις μου, στη βελτίωσή μου και να μην έχω εμμονή με το Νο 1.»
Διαβάστε επίσης:
Στο ρυθμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ΟΠΑΠ Game Time: Πρεμιέρα με τον Άγγελο Μπασινά
Προκρίθηκε στο Παγκόσμιο η Εθνική μπάσκετ – Μεγάλη νίκη στο Βέλγιο 70-72
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Ποια στελέχη της Πειραιώς μπαίνουν στο ΔΣ – Aβέβαιο το μέλλον Ζαρκαλή
- Γιατί ξεπουλούν οι ιδιοκτήτες του ΝΒΑ; Η νέα εποχή των επενδυτών
- Ολη η αλήθεια για την Intralot: Το sell off στη μετοχή και τι κέρδη θα ανακοινώσει για το 2026
- Βρετανία: Θετική αντίδραση στην αγορά για τους νέους φόρους – Η έκπληξη στον διαδικτυακό τζόγο και οι αντιδράσεις