ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης διαψεύδει σχετικό δημοσίευμα που αναφέρει ότι χορήγησε άδεια εξαγωγής – πώλησης λογισμικού.
Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται ότι «το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης διαψεύδει κατηγορηματικά την αναφορά σε δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με χορήγηση άδειας σε εταιρεία για εξαγωγή – πώληση λογισμικού από το υπουργείο.
Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν διαθέτει, σε καμία περίπτωση, αρμοδιότητα χορήγησης άδειας εξαγωγής – πώλησης οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του φερόμενου λογισμικού, ούτε και έχει κάποια σχετική γνώση για τη συγκεκριμένη ή άλλη παρόμοια περίπτωση».
Διαβάστε επίσης:
Νέα λίστα προσώπων που φέρεται να έπεσαν στα «δίχτυα» του Predator
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Πτώση 1,2% με φόντο την ανάκαμψη του δολαρίου
- Μπουζνά (Euronext): Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα – Ταχύτερα από το αναμενόμενο η ενσωμάτωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- Άννα Ευθυμίου: «Ενισχύουμε την επαγγελματική ασφάλιση, επενδύουμε στο αύριο»
- Bank of America: Εξαγοράζει την εταιρεία κυβερνοασφάλειας MDSec
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.