ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου έδωσε τη δική της απάντηση στην κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τις δηλώσεις της υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής για τη συμπερίληψη.
«Η Νέα Δημοκρατία πάντα υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει την οικογένεια. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρωθυπουργός δημιούργησε και το Υπουργείο Οικογένειας», ανέφερε αρχικά η κα Σδούκου μιλώντας στο Mega και συμπλήρωσε αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό: «Ο κ. Σαμαράς έχει επιλέξει να ασκεί αντιπολίτευση όπου βρει, είτε υπάρχει πραγματικό ζήτημα είτε όχι. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα αφορά την άμυνα και την εξωτερική πολιτική της χώρας».
«Το κράτος είναι εδώ για να βοηθήσει κάθε οικογένεια, ώστε να μην επωμίζεται το βάρος και το άγχος της καθημερινότητας», υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Διαβάστε επίσης:
Δόμνα Μιχαηλίδου: H απάντηση για την ελληνική οικογένεια
Η οικογένεια δεν είναι φωτογραφία για κορνίζα, ούτε καθορίζεται από τον Σαμαρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γλυκά Νερά: Αυτοκίνητο παρέσυρε 16χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση
- Αυτοί ήταν οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
- EKT: Προς νέα αύξηση των επιτοκίων την ερχόμενη Πέμπτη
- Ατομικός «κουμπαράς» για όλα τα παιδιά έως 18 ετών- Το νέο μέτρο που «πατά» στο γερμανικό μοντέλο Frühstart-Rente
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.