ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε την Τετάρτη ότι είναι “ενθαρρυντικό” το ότι οι ουκρανικές δυνάμεις είναι σε θέση να απελευθερώσουν περαιτέρω ουκρανικά εδάφη, αφού ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκου διέταξε τα ρωσικά στρατεύματα να αποχωρήσουν από τη Χερσώνα.
Σε δηλώσεις του από το Λονδίνο, όπου συναντήθηκε με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε: “Οι νίκες, τα κέρδη που σημειώνουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανήκουν στους γενναίους, θαρραλέους Ουκρανούς στρατιώτες, αλλά φυσικά η υποστήριξη που λαμβάνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, από τους συμμάχους και τους εταίρους στο ΝΑΤΟ είναι επίσης ουσιαστική”.
Διαβάστε επίσης
Στόλτενμπεργκ: “Ο Πούτιν έκανε πολλά και τεράστια στρατηγικά λάθη”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της
- Τασούλας για την Ημέρα της Ευρώπης: «Ας εργαστούμε για μια Ευρώπη πιο ισχυρή, πιο δίκαιη, πιο συνεκτική»
- Με τη σφραγίδα των αριθμών η Κρήτη είναι η ηγετική δύναμη του ελληνικού τουρισμού
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ζητά να εκκενωθούν αρκετά χωριά στο νότιο τμήμα της χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.