ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο Κηφισό, καθώς έσπασε κεντρικός αγωγός νερού της ΕΥΔΑΠ
Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα ανόδου, καθώς στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων έσπασε σωλήνας υδροδότησης της ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τον κεντρικό αγωγό της Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος διέρχεται πάνω από τον Κηφισό, κολλητά με τη γέφυρα.
Κάποιο φορτηγό που δεν υπολόγισε το ύψος συγκρούστηκε με τον αγωγό και υπάρχει μεγάλη διαρροή υδάτων πάνω στον αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον εν λόγω δρόμο στο ρεύμα προς Λαμία.
Ο αγωγός είναι υπέργειος και εκτεθειμένος.
Διαβάστε επίσης:
Ανοιξιάτικος ο καιρός και σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.