ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αντιπρόεδρος της γερμανικής Bundesbank προειδοποίησε για αυξανόμενους κινδύνους για το χρηματοοικονομικό σύστημα σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. «Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή.
Κάθε ξεχωριστός κίνδυνος μπορεί να φαίνεται διαχειρίσμος, αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνος αν προκύψουν αρκετοί ταυτόχρονα» τόνισε η Κλαούντια Μπουχ, η οποία είναι υπεύθυνη για την χρηματοοικονομική σταθερότητα στη Bundesbank.
«Πιθανότατα δεν θα δούμε το κράτος να είναι σε θέση να περιορίσει τις επιπτώσεις της κρίσης στον ίδιο βαθμό που το έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον ιδιωτικό τομέα» υπογράμμισε.
Διαβάστε επίσης
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα κρατήσει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα πιστοποιητικά που έχει ήδη το Δημόσιο–Όσα αλλάζουν στην καθημερινότητα του πολίτη
- Μέσα στον Ιούνιο ο διαγωνισμός για το λιμάνι της Ελευσίνας
- Έρχεται το νέο “Ανακαινίζω” για περισσότερους δικαιούχους και με υψηλότερες επιδοτήσεις
- Διεθνείς αγορές: Βίοι αντίθετοι για μετοχές και ομόλογα στο τρίμηνο του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.