ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.
Η ρύθμιση γίνεται μετά την κατάργηση των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Πρόκειται για μεταβατική ρύθμιση μέχρι την εφαρμογή νέου πλαισίου για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που θα τεθούν σε διαβούλευση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Νέες συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν – «Θα καταλήξουμε σε συμφωνία»
- Σκέρτσος: Τα εκλογικά αποτελέσματα στη Γερμανία πριμοδοτούν τα πολιτικά άκρα στα δεξιά και προβληματίζουν για το μέλλον της Ευρώπης
- Δημοσκόπηση MRB: Το 59,6% πιστεύει ότι έπρεπε να ακολουθηθεί πιο ευέλικτη πολιτική στον πόλεμο της Ουκρανίας
- Σαββίδης: «Ναι» στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών – Στόχος περισσότερα έσοδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.