ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.
Η ρύθμιση γίνεται μετά την κατάργηση των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Πρόκειται για μεταβατική ρύθμιση μέχρι την εφαρμογή νέου πλαισίου για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που θα τεθούν σε διαβούλευση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Alco: Τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας και της διαφθοράς – Νεανική βία και πρόσβαση των εφήβων στα social media
- ΗΠΑ: Το shutdown πλησιάζει στο τέλος του, καθώς η Βουλή προωθεί τη συμφωνία χρηματοδότησης του Τραμπ
- Axios: Νέοι όροι από το Ιράν πριν τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Zητά αλλαγή τόπου και διμερή μορφή
- F1: Ιδού η νέα Williams FW48
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.